Radek takket for seg

Radek Janukiewicz tok farvel med spillere og trenere etter mandagens kamp mot Molde.

Den polske sisteskansen kom inn på lån fra Pogoń Szczecin da Espen Bugge Pettersen røk korsbåndet rett før seriestart. Radoslaw Janukiewicz, eller bare Radek som han kalles, har spilt over 350 kamper på de to øverste nivåene i hjemlandet, men var uten kamptrening på det tidspunktet han ankom Drammen.

32-åringen tok likevel utfordringen på strak arm, og viste seg fra en pålitelig side i de fem kampene han spilte for Strømsgodset. Også på trening har polakken vært stødig og ikke minst profesjonell i det han foretatt seg.

- Jeg ønsker å takke alle i klubben for at jeg fikk muligheten. Spillere, trenere, støtteapparat og ledelsen. Jeg har hatt en flott tid i Strømsgodset og Drammen og ønsker klubben lykke til videre, sier Radek.

Etter kampen mot Molde ble han takket av i garderoben. Hovedtrener Tor Ole Skullerud sa noen velvalgte ord, før Radek fikk en velfortjent applaus av gutta.

- Radek har hatt en proff innstilling og han gjort en god jobb for oss i denne låneperioden hvor vi hadde behov for ekstra dekning på keeperplass. Vi takker Radek for innsatsen og ønsker ham lykke til videre i karrieren, sier sportssjef Jostein Flo.

Kontrakten hans med Pogoń Szczecin utløper denne sommeren, hvilket betyr at Radek Janukiewicz nå er på utkikk etter et ny arbeidsgiver.

Annonse fra Eliteserien: