Quality Hotel River Station i SIF Lauget!

Nordic Choice-kjeden har i snart ti år vært en viktig samarbeidspartner for SIF. Nå er det endelig klart at Quality Hotel River Station bytter ut Gullklubben med SIF Lauget for de kommende årene, og dermed tar plass blant SIFs aller største samarbeidspartnere!

Annonse:

Quality Hotel River Station - sentral beliggenhet rett ved siden av togstasjonen. Konferansehotellet har 247 rom, 8 møterom og en storsal  som tar 400 personer. I tillegg har de moderne treningsrom, Sidesporet Bar og restaurant Strømsø og à la carte restaurant Brasserie X.

Vi er klare for sesongstart så vi kan heie frem Strømsgodset! Ekte kjærlighet

— Kristin Indredavik

Kristin Indredavik, konstituert direktør frem til Johanna Skjelsbek starter 1.april, sier det er veldig stas med Strømsgodset.

- Strømsgodset er Drammen, og det er viktig for oss å være en del av det lokale næringslivet og skape mange langvarige relasjoner gjennom sponsornettverket til SIF. Hele hotellet gleder seg til fortsette å være en del av SIF-familien.

- Vi er klare for sesongstart så vi kan heie frem Strømsgodset! Ekte kjærlighet!, Avslutter Indredavik

Med laugsavtalen følger også draktprofilering der Quality Hotel River Station vil kunne bli sett til forargelse for Strømsgodsets motstandere hver gang de må snu seg, se seg slått og løpt ifra de marineblå med en flott og godt synlig Quality Hotel-logo printet bak på shortsen. 

Den største hotellavtalen noensinne

Det er en tydelig stolt markedsavdeling i SIF som kan konstantere at Strømsgodset har signert sin største hotellavtale noensinne.

- Denne avtalen betyr mye for SIF og vil ha stor effekt på våre partnere også, forteller salgssjef Selim Emeci.

- Med denne avtalen kommer vi til å legge flere av våre arrangementer på River Station. Vi skal blant annet ha vår B2B-frokost der i mars og SIF-lunsj senere på året. I tillegg vil Quality Hotel River Station flere ganger de neste årene være matleverandør på VIP i forbindelse med våre hjemmekamper.

Kollega og markedssjef Rune Marthinsen er også henrykt over å ha landet SIFs «hjem» for de neste årene.

- Det var jo faktisk sånn at det var flere som var interessert i å få til en avtale med oss, men vi ønsket kun én stor avtale med ett hotell. Vi hadde allerede et veldig godt samarbeid med River Station og gleder oss veldig til de neste årene der vi skal forsterke og videreutvikle samarbeidet. Vi har vår bank, vår butikk, og vår strømleverandør – nå har vi også vårt hotell og det skal merkes.

Vi gleder oss enormt masse til å fortsette samarbeidet med Quality Hotel River Station. Hotellet tilbyr gode priser for overnatting og konferanse SIFs samarbeidspartnere. Ta kontakt med Kristin Indredavik på 992 78 558 eller [email protected]

quality logo.png

 

Annonse fra Eliteserien: