Kjøp GU-kort før prisen stiger

Sørg for å sikre deg sesongkort på GU-tribunen før prisen stiger 1. februar. Sjekk hvilke muligheter du har her

Annonse:

Sesongkortsalget går unna og spesielt på GU-tribunen ligger vi godt foran fjoråret på antall solgte kort. Vi oppfordrer alle som skal ha sesongkort på denne tribunen om å kjøpe kortet sitt nå. Prisen på sesongkort på felt I og J koster nå 1500 for voksen og 750 kr. for barn. 1. februar stiger prisen med kr. 250 pr. kort. 

Slik gjør du

For å kjøpe sesongkort på GU-tribunen må du være medlem i GodsetUnionen. GodsetUnionen sliter for øyebilkket med sitt medlemssystem, skriv derfor inn fødselsdatoen din i feltet for medlemsnummer, så kontakter de deg når systemet er oppe og går igjen. Medlemskap i GU koster kr. 250 for voksen og 100 for barn. Du kan altså kjøpe sesongkort først og kjøpe medlemskap etterpå, ettersom GUs system er nede. 

Gå inn HER for å kjøpe sesongkort på felt I eller J. Alle plassene på denne tribunen er unummererte. Sesongkort kan betales med kort eller faktura.

Oppdelt eller utsatt betaling?

Ønsker du å utsette betalingen eller dele opp betalingen i flere rater så velger du fakturabetaling, og tar deretter kontakt med fakturautsender (Svea finans) og avtale periode for delbetaling. 

Sesongkortfordeler

I tillegg til å sikre deg 15 nervepirrende, underholdene og spennende kampopplevelser med et sesongkort, har du en rekke andre fordeler som sesongkortinnehaver i 2020. Du får faste tilbud hos flere av våre partnere, se hva HER. Du er også med i trekningen av fine premier gjennom hele året, og du sikrer deg gratis inngang til treningskamper og Team SIF-kamper på Marienlyst. I tillegg får du 100 kr. i rabatt på årets Kick Off på Union Scene fredag 27. mars.

Det er med andre ord ingen grunn til å vente med å kjøpe årets sesongkort!

 

Annonse fra Eliteserien: