Pressemelding fra Ivar Strømsjordet

Ivar Strømsjordet trekker seg som styreleder i Strømsgodset Toppfotball.

Annonse:

Ivar Strømsjordet begrunner sin avgang med den uroen varslersaken mot tidligere trener Henrik Pedersen har skapt, både i og utenfor klubben.

Klubben har innrømmet at den ikke hadde gode nok administrative rutiner for å takle en slik sak, og venter nå på en konklusjon i varslersaken fra ekstern juridisk ekspertise

- Både manglende rutiner og den senere oppfølging i varslersaken har møtt kritikk. Mye av kritikken har vært rettet mot meg som styreleder. Som et bidrag til å skape ro rundt klubben, velger jeg å trekke meg som styreleder, sier Strømsjordet.   

- Jeg kom første gang inn i Strømsgodset som styremedlem i 2004. Jeg er glad i Godset, og jeg vil fortsatt følge klubben og laget tett, men da som supporter med kjøpt sesongkort. Jeg har hele tiden gjennom mine verv i Strømsgodset satt klubben foran egen person. Ingen enkeltpersoner skal være større enn den klubben de er ansatt i eller engasjert i, sier den avtroppende styrelederen

Strømsjordet legger ikke skjul på at Strømsgodset Toppfotball for øyeblikket er i en meget utfordrende situasjon, og det er hans innstendige bønn at de som skal føre klubben videre, skal få den nødvendige tilliten og arbeidsroen som trengs for å få klubben opp på det nivået alle ønsker både administrativt og sportslig.

25.04.2021

Ivar Strømsjordet

Annonse fra Eliteserien: