Premiere på Studio Salve

Lars-Jørgen Salvesen får sitt eget program på Godset-TV. I dag er det premiere på Studio Salve. Se hele sendingen her.

Annonse:

Strømsgodsets toppscorer fra forrige sesong mister dessverre hele 2020 grunnet en korsbåndskade. Men Salvesen ønsker likevel å bidra på andre måter i klubben. Nå får den blide sørlendingen sitt eget TV-program.

Studio Salve blir et fast innslag foran hver hjemmekamp denne sesongen. Her kommer Godset-spissen til å ha med seg gjester og det blir også ulike innslag og reportasjer. Lars-Jørgen vil selv produsere noen av disse reportasjene.

Se premieren av Studio Salve her:

- Jeg syntes det er veldig kult av klubben å gi meg denne muligheten og tror det kan bli en artig greie. Det er fint for meg å føle meg nyttig og jeg håper også alle med blått hjerte kan syntes dette er både lærerikt og åpent. Vi skal komme tettere på alle i og rundt klubben og virkelig vise hva vi i Strømsgodset står for, sier Lars Jørgen Salvesen.

Medie- og kommunikasjonssjef Magne Jordan Nilsen har en stund lekt med tanken om å koble Salvesen enda tettere på klubbens medieprodukt. Før seriestart var han co-pilot for Håvard Lilleheie på det digitale kick off, en oppgave han løste på overbevisende vis.

Nå er lysluggen klar for mer ansvar.

- Det er utrolig synd at vi ikke får sett Salve på banen for SIF i år, men vi er veldig glade for at han har sagt ja til å ta på seg rollen som programleder på Godset TV. Det sier jo litt om hvilken klubbmann han er blitt. Lars-Jørgen er en flott ambassadør for Strømsgodset, sier Jordan Nilsen.

Det er han og Sigmund Rougemont som har utarbeidet konseptet i samarbeid med hovedpersonen selv.

- Vi var innom litt ulike varianter, men etter å ha diskutert litt nærmere formet det seg raskt et konsept. Vi mener Lars-Jørgen har alle foutsetninger for å lykkes i sin nye rolle. Han er blid, omgjengelig, faglig sterk og han har ikke minst stor forståelse for media. Vi er sikker på at fansen kommer til å få glede av dette programmet, sier mediesjefen.

I premieren på Studio Salve får han besøk av hovedtrener Håkon Wibe-Lund. Her prater de blant annet om forberedelsee til KBK-kampen og hvordan Fred Friday har fungert som midtspiss i de to første kampene. Friday har jo blitt en direkte erstatter for Lars-Jørgen på topp i Godsets angrep. Vi kommer også på innsiden av trenerkontoret og får innblikk i forberedelsene til KBK-kampen.

Lars Petter Eggen er den andre gjesten i Studio Salve. Han er trener for Gatelaget og fagansvarlig for samfunnssatsingen i klubben. I forbindelse med hver kamp skal Strømsgodset fronte et av FN sine bærekraftmål og til Tromsø-kampen torsdag har vi valg mål nummer 3 - God helse og livskvalitet. I den forbindelse er Eggen på plass i studio for å snakke om Gatelaget som har 5-årsjubileum i år.

Annonse fra Eliteserien: