Praktscoring av Duman mot Ham-Kam

Hasan Duman sendte en rakett i krysset da Strømsgodset slo Ham-Kam 3-1 i LSK-hallen.

Kampen startet med at vi umiddelbart tok kommandoen. Etter tre minutter kom den første store sjansen. Lars Vilsvik slo glimrende inn fra høyresiden, men Amahl Pellegrino klarte ikke å omsette i tellende resultat etter et flotte offensive kombinasjoner. Bare fire minutter senere var Stian Ringstad som slo inn til Mos, men han traff ikke helt i opphoppet og headet over mål.

Ham-Kam fikk sin første sjanse etter kvarteret. Viljar Myhre misset først en pasning, men rettet opp feilen med en flott redning på et hardt skudd fra kloss hold. I denne perioden tok hedmarkingene mer over og produserte flere farligheter. Viljar Myhra var imidlertid påliteligheten selv bak der og tok seg av det som kom.

Kampens første mål kom etter en halvtimes spill. Lars Vilsvik slo et av mange utsøkte innlegg fra høyresiden og Pelle var kontant foran kassa. Rett og slett praktfullt angrepsspill!

Ett minutt senere fikk Strømsgodset straffespark etter at Pelle ble felt på vei gjennom. Forseelsen fant nok sted utenfor straffefeltet, men dommer Rohit Saggi trakk sitasjonen inn. Fra straffemerket gjorde Mos ingen feil og scoret som også gjorde sist fredag.

Herfra og ut omgangen dominerte vi totalt. Vilsik hadde gode arbeidsbetingelser og kom det ene flott innlegget etter det andre. I denne perioden hadde vi mange spillvendinger og kom til flere store sjanser. Både Pelle og Mos var på enden av innleggene, men det ble med to mål de første 45 minuttene.

Se intervjuer med Pelle og BP her:

Godset gikk ut i hundre etter sidebytte og det var nærmest power play en periode. Vi hadde stor intensitet i presset, flyttet beina raskt og vant ballen høyt i banen. Etter 53 minutter fikk Ham-Kam straffespark etter en felling av Lars Vilsvik. Morten Sætra var imidlertid meget parat og reddet straffen til Simen Nordli glimrende nede i hjørnet.

To minutter senere gikk vi opp til 3-0 - på vidunderlig vis! Hasam Duman formelig limte ballen i vinkelen fra 20 meter etter en frisparkvariant. Rett og slett en klassescoring!

Etter en time byttet vi nesten hele laget og herfra og ut ble det litt mer rotete. Vi produserte likevel nok sjanser til å øke ledelsen både en og to ganger, men det var i stedet en gammel kjenning som reduserte for grønntrøyene. Petter Vaagan Moen scoret etter en fryktelig bak i de bakre rekker hos oss.

Kampfakta
Strømsgodset-Ham-Kam 3-1 (2-0)
Mål: 1-0 Amahl Pellegrino (29), 2-0 Mos (str. 32), 3-0 Hasan Duman (55), 3-1 Petter Vaagan Moen (80)
Dommer: Rohit Saggi
Gule kort: Lars Vilsvik, Andreas Nyhagen, SIF
SIFs lag: Viljar Myhra (Morten Sætra i 45 min) – Lars Vilsvik (Kreshnik Krasniqi i 29 min), Jakob Glesnes (Mounir Hamoud i 29 min), Lars Sætra (Arnar Gudjonsson i 29 min), Jonathan Parr (Christopher Lindquist i 29 min) – Andreas Hoven, Henning Hauger, Hasan Duman (Amahl Pellegrino i 15 min), Stian Ringstad (Andreas Nyhagen i 29 min)– Mustafa Abdellaoue (Sebastian Pedersen i 29 min), Amahl Pellegrino (Kristoffer Tokstad i 29 min)