Podcast: Tokki nyter suksessen i Ungarn

Tokmac Nguen scoret 4 mål på 10 kamper og ble seriemester med Ferencvaros. Denne uka er han gjest i Godset-podden.

Annonse:

Ballvirtuosen fra Drammen har vært en aldri så liten åpenbaring i den ungarske storklubben Ferencvaros. Etter en liten innkjøringsperiode har Tokki virkelig vært på jobb og dyttet inn fire fulltreffere på ti kamper. Med det hjalp han sin klubb til seriegull nummer 30 i rekken.

Slikt markeres selvsagt i Budapest.

I podcasten forteller Tokki mer om sin nye tilværelse og hvordan han opplever både spillestil og treningsregimet til den gamle ukrainske toppspilleren Sergei Rebrov, som nå trener Ferencvaros.

Det blir også tid til å prate om Strømsgodset og alt som skjer her. Tokki har et stort blått hjerte og har god kontakt med gamle lagkamerater. I podcasten røper også Tokki at mange av de tidligere SIF-gutta som nå nyter suksess i utlandet har pratet om at de skal gjenforenes i Drammen og Godset senere i karrieren. Vi gleder oss allerede til det!

Hele sendingen ligger nå tilgjengelig i iTunes, Spotify og/eller SoundCloud. Last ned enkeltepisoder eller gjør simpelthen som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: