Sportssjefen gjester podcasten

Jostein Flo tar turen innom for å snakke om spillerlogistikk og status i stallen en måned før seriestarten.

Annonse:

Sportssjefen har vært en travel mann denne vinteren, der det har vært et stort fokus på spillere inn - eller snarere mangelen på det. Flo har forsøkt å holde hodet kaldt og jobbe målrettet og grundig i markedet. Og den som venter på noe godt venter sjelden forgjeves.

I forrige uke kom gjennombruddet. I løpet av tre dager signerte Martin Spelmann og Yacouba Sylla på avtaler med Strømsgodset. Begge er etablerte spillere med kvaliteter som laget og gruppa trenger.

I podcasten forteller Flo nærmere om hvorfor nettopp disse to kommer til Drammen. Han kommer også inn på hvordan han har opplevd spillermarkedet denne vinteren og røper at Strømsgodset ikke nødvendigvis er ferdig handlet i dette vinduet. Det blir i det hele tatt mye snakk om spillerlogistikk og prioriteringer rundt dette i denne podcasten, samt en statusrapport når det gjenstår en måned før seriestart.

Hele sendingen ligger nå tilgjengelig iTunes, SoundCloud og Spotify. Last ned enkeltepisoder eller gjør simpelthen som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: