Podcast: - Som å være i limbo

Niklas Gunnarsson og Bjørn Furuheim er gjester i den 64. episoden av Godset-podden.

Annonse:

I denne episoden av podcasten prater Niklas Gunnarsson om karrieren sin - fra det første utenlandsoppholdet i Walsall, til cuptriumfene i Skottland og Sverige og de kaotiske månedene i italienske Palermo. 29-åringen forteller om supporterkulturen i svensk fotball, om den gangen han ble truet av Hammarby-supportere på vei hjem fra kamp, om hvordan det var å bli cupmester i Hibernian for første gang på 114 år og ikke minst virvaret han opplevde i Palermo. Vi kommer naturligvis også innpå hans nåværende tilværelse i Strømsgodset og Drammen.

Vår andre gjest har nettopp startet som arrangement- og sikkerhetssjef i SIF etter 36 innholdsrike år i politiet. Bjørn Furuheim forteller om hvordan han vil jobbe for å skape en bedre totalopplevelse for publikum på Marienlyst. Hans mangeårige engasjement som leder av Arsenals supporterklubb i Norge er et naturlig tema - turene til Europa med Strømsgodset blir også behørig nevnt.

Hør hele episoden på Spotify eller iTunes. Last ned enkeltepisoder eller gjør som stadig flere andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: