Podcast: Felleskap og samhold setter spor

I denne episoden av Godset-podden forteller Dag Lindseth Andersen, Jostein Flo og Rune Marthinsen om hvordan klubben håndterer Korona-krisen.

Annonse:

Den globale Korona-pandemien har snudd tilværelsen på hodet for mange og fotballen er intet unntak. Det er full stopp rund baut og hos oss i Strømsgodset er spillere, trenere og administrasjonen permittert - både helt og delvis.

Dette blir et naturligvis samtaleemne i denne podcasten. Daglig leder Dag Lindseth Andersen forteller om prioriteringene som er gjort og hvordan Strømsgodset håndterer den krisen vi står oppe i.

Midt oppe i alt som skjer har det også kommet på plass en termineringsavtale med Drammenspatriotene, hvilket betyr at klubben får en ny organisasjonsstruktur. I podcasten prater vi om hva det innebærer og hvilke muligheter klubben har til å hente inn nye inntekter fremover. Det kommer også en hverdag etter Korona-krisen, det er håp i andre enden og Strømsgodset skal igjen bygge for en spennende fremtid. Jostein Flo forteller om hvordan klubben er rustet rent sportslig per nå.

Hele sendingen, og de 58 foregående episodene, ligger tilgjengelig på Spotify og iTunes. Last ned enkeltepisoder eller gjør som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: