Podcast, pyro og publikum

Pyro, publikum og forventninger til 2020-sesongen er noen av temaene i årets første utgave av Godset-podden.

Annonse:

Etter noen måneders podcast-pause er vi omsider tilbake på lufta med en rykende fersk episode. Vi inviterte daglig leder Dag Lindseth-Andersen, supporterkoordinator Dag Hennning Borg og arrangementsansvarlig Bjørn Furuheim til å snakke om den mye omtalte pyro-debatten i norsk fotball.

Klubbene mottar fremdeles bøter fra Norges Fotballforbund for pyro-insidenter mot slutten 2019-sesongen - samtidig sitter vår egen daglig leder tett på prosessen med å finne en løsning på denne betente saken som engasjerer stort i supporter-Norge. Vi tar en fot i bakken og diskuterer mulige løsninger og hvorvidt det er mulig å lande dette før seriestart.

Årets første podcast omhander også andre temaer. Vi tar en prat om publikumsopplevelsen på Marienlyst og hva klubben kan gjøre for å legge enda bede til rette for fansen. Bjørn Furuheim er også tydelig på hvordan han ønsker at Strømsgodset skal fremstå som arrangør. 

Hele sendingen, og de 57 foregående episodene, ligger tilgjengelig på Spotify og iTunes. Last ned enkeltepisoder eller gjør som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: