Podcast: Oppsummerer sesongen

I den siste Godset-podden før sommerferien er det tid for oppsummering – både av Strømsgodsets vårsesong og de 33 podcastene vi har hatt så langt.

Annonse:

Åtte måneder er gått siden herrene Geir Amundsen og Magne Jordan Nilsen bestemte seg for å dra i gang en egen Strømsgodset-podcast – som fikk det lite kreative navnet Godset-podden. Konseptet er relativt smalt og lettbent, med mål om å øke engasjementet rundt Strømsgodset og gi supportere og andre interesserte bedre innblikk i hva som skjer i klubben.

I løpet av de over 30 podcastene som er klemt ut så langt har det vært mange interessante gjester – både interne og eksterne. I den 33 utgaven går duoen Amundsen/Jordan Nilsen gjennom Godset-poddens relativt korte historie, og karene benytter anledningen til å komme med uforbeholden skryt av de som har vært innom studio på Marienlyst.

Sendingen brukes også til å oppsummere fotballsesongen så langt for Godsets vedkommende. Etter halvspilt serie ligger laget på 11 plass med 17 poeng – et godt stykke under de fleste sin forventning. Men det er et lag i klar fremgang under BP Ingebretsens ledelse og vi stor foran en svært spennende siste halvdel av sesongen. Foruten dette blir det også tid til litt VM-prat, herunder totalslakt av Neymar – og en rekke andre avsporinger.

Hele Godset-podden ligger tilgjengelig i iTunes, SoundCloudog nå også Spotify.

Annonse fra Eliteserien: