Podcast: Livet som SIF-supporter

Strømsgodset har vært en viktig del av livet til Joakim Bjørklund og Øyvind Stråle. Den historien forteller de tidligere GU-lederne om i ukens episode av Godset-podden.

Annonse:

Joakim Bjørklund og Øyvind Stråle var noen små tælper da de først ble introdusert for Strømsgodset - henholdsvis på begynnelsen av 90-tallet og slutten av 80. Senere vokste lidenskapen seg så sterk at karene ble ledere for GodsetUnionen i hver sin periode. De har vært med å bygge opp supportermiljløet og en sterk identitet og tribunekultur på Marienlyst.

Bjørklund og Stråle har levd et liv med oppturer og nedturer i Strømsgodset. De har følt på smerten, gleden og euforien. Joakim Bjørklund og Øyvind Stråle er blå langt inn i hjerterota og kjærligheten for klubben har vært med å forme dem begge som personer. Selv om de nå har tatt steget fra GU-tribunen til langsiden, er engasjementet for Strømsgodset fremdeles like stort.

Dette snakker vi om denne episoden av Godset-podden. I løpet av den 2 timer lange sendingen (rekord!) rekker vi innom mange temaer. Supporterkultur vies selvsagt mye tid, det samme gjelder den sportslige statusen. Begge gutta har latt seg imponere av hovedtrener Henrik Pedersen og de er veldig tydelige på hvorfor hans inntreden har gitt de fremtidshåp og tro på lysere tider.

Vi kommer inn på de beste borteturene, de sterkeste minnene, de tyngste nedturene og det blir snakk om flere tidligere trenere. Pubprat er et helt naturlig tema i denne sammenheng, om gamle Kontoret, Kings Arms og vegg til vegg-tepper. I det hele tatt noe for enhver smak.

Hele sendingen ligger nå tilgjengelig iTunes, Spotifyog SoundCloud. Last ned enkeltepisoder eller gjør som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: