Podcast: Jeg vil vinne - uansett hva det er

Mikkel Maigaard og Moses Mawa er gjester i den 55. episoden av Godset-podden.

Annonse:

De to gutta har hatt en flott start på Godset-karrieren. Moses ble matchvinner mot Ranheim sist, mens Maigaard har vært toneangivende i alle seks kamper han har spilt så langt.

Søndag venter Tromsø på Alfheim - klubben som Moses prøvespilte for i januar. Det ble ikke kontrakt på han den gangen, noe vi selvsagt er glade for i Drammen. I podcasten forteller Maigaard om hvorfor han har godfølelsen foran oppgjøret i nord.

Men denne episoden brukes mest til å bli bedre kjent med de to gutta. Siden Mawa var sent til en frisørtime og Mikkel måtte gjøre ferdig den obligatoriske runden med kortspill, figurerer duoen hver for seg i podcasten.

Moses Mawa har scoret og spilt i alle divisjoner fra 4. divisjon til Eliteserien. I podden forteller om hvordan faren lærte han til å jobbe så hardt på banen og for å nå drømmene sine.

Mikkel Maigaard har valgt en annen vei mot Eliteserien og Strømsgodset, via både islandsk fotball og norsk og dansk 2. divisjon. Midtbaneeleganten har vært bevisst på klubbvalgene hele veien og det er heller ingen tilfeldighet at han nå er i Godset.

Ellers blir det tid til å snakke om Mikkels sterke konkurranseinnstinkt og hans interesse for finans og aksjer. Pluss en god del rør. Det hører naturligvis med i en podcast.

Hele sendingen ligger nå tilgjengelig i iTunes, Spotify og SoundCloud. Last ned enkeltepisoder eller gjør som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: