Slik skal de utvikle Godset videre

Godset-podden er endelig tilbake! Denne gangen har vi med Jostein Flo og Henrik Pedersen som snakker om den sportslige utviklingen i Strømsgodset.

Annonse:

Av ulike årsaker har klubb-podcasten vært nede en lengre periode, men nå er vi tilbake med en fersk episode og vi planlegger hyppigere sendinger utover høsten.

I episode nummer 60 er sportssjef Jostein Flo og hovedtrener Henrik Pedersen på plass i studio for å snakke om sin hverdag. Det er gått 14 måneder sidenn HP ble ansatt som ny trener og han skrev seg inn i historiebøkene da han reddet klubben fra nedrykk.

Ingen klubb har noen ganng holdt plassen i Eliteserien med 10 poeng på 16 kamper. Men Henrik bidro til at klubben sikret fornyet kontrakt og siden den gang har det skjedd en hel del i Strømsgodset. Vi jobber nå med å bygge opp et nytt lag, for øvrig et av Europas yngste toppserielag, som per dags dato har spilt inn 18 poeng på 14 kamper.

I dennne podcasten har vi fokus på jobben som er gjort frem til i dag - og ikke minst hva som er viktig for å løfte klubben opp på et nytt nivå. Vi kommer inn på vurderinger rundt spillerlogistikken og hvordan trener og sportssjef jobber sammen på de fronten. Vi forteller litt hvor langt klubben er kommet med å få opp et nytt investeringsselskap og hvorfor Strømsgodset har takket nei til eierinteresser fra utlandet.

I det hele tatt kommer vi inn på en hel masse i løpet av podcasten som varer i 1 time og 25 minutter.

Hele sendingen, og de 59 foregående episodene, ligger tilgjengelig på Spotify og iTunes. Last ned enkeltepisoder eller gjør som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: