Podcast: Fysisk trening på menyen

Fysisk trener Torstein Dalen-Lorentsen er gjest i årets første episode av Godset-podden. Her blir det fokus på treningsmetodikk og hvordan det jobbes for at spillerne skal være best mulig trent.

Annonse:

Denne uken startet Strømsgodset oppkjøringen til 2019-sesongen i Hokksund-hallen. Allerede fra første økt var det spill med full intensitet for gutta. Tirsdag ble det gjennomført diverse fysiske tester, blant annet hurtighet og utholdenhet.

I denne podcasten deler Torstein Dalen-Lorentsen sine tanker rundt fysisk trening av fotballspillere og hvordan Strømsgodset jobber for å være best mulig rustet for å vinne fotballkamper. Han kommer også med nyttige internasjonale referanser. I det hele tatt interessant tematikk om man ønsker å lære mer om hva ligger bak spillernes fysiske kapasitet.

Programlederduoen Magne Jordan Nilsen og Geir Amundsen tar også for seg aktuelle saker, som salget av Eirik Ulland Andersen, presentasjon av årets budsjett og en generell status om tingenes tilstand.

Hele sendingen ligger nå tilgjengelig iTunes, SoundCloud og Spotify. Last ned enkeltepisoder eller gjør simpelthen som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 16.01.2019, oppdatert: 03.09.2020
Skrevet av: Godset Media