Podcast: Fotballhistorier med Bengt og Thomas

Bengt Eriksen og Thomas André Ødegaard var gjester i den aller første livepodcasten på VIP-corner.

Annonse:

Sammen med generalsponsor DNB inviterte vi lytterne til livepodcast på stadion. Arrangementet var en del av DNB-uka i Drammen. Vi bød på gratis pølser og godt drikke i en uformell setting på Marienlyst stadion. Temaet for podcasten var "Fotballhistorier" og da var det naturlig å invitere to karer som har levd et langt i fotballen og med S i muntlig.

Oslo-mannen Bengt Eriksen er mangeårig kommentarer og fotballekspert hos rettighetshaver Discovery/Eurosport. Han er også tidligere toppserietrener i Skeid og journalist i Dagens Næringsliv. Foruten sitt virke i Eurosport er Bengt også en dyktig foredragsholder.

Thomas Andrè Ødegaard er blå tvers gjennom og trenger ingen nærmere presentasjon. Etter at han la opp som spiller var Thomas keepertrener og assistenttrener i Godsets andre storhetsperiode - frem til han overtok som Lyn-trener etter 2016-sesongen. Nå jobber Konnerud-mannen som selger av kunstgress og han følger klubben tett som fotballekspert i Drammens Tidende.

Hele sendingen ligger nå tilgjengelig i iTunes, Spotify og SoundCloud. Last ned enkeltepisoder eller gjør som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: