Podcast: Dramatikken vi aldri glemmer

Gjennom 50 år med opp og nedturer har Strømsgodset vært en sikker leverandør av spektakulære øyeblikk. I denne episoden av Godset-podden ser Rune Martinsen og Jostein Flo tilbake på kampene og dramatikken vi aldri kommer til å glemme.

Annonse:

Det er aldri å kjedelig å holde med Strømsgodset og når sesongen drar seg mot slutten har vi nesten alltid noe å spille for - dramatikken og nerven er nesten ikke til å stå ut med. I fjor sikret vi plassen tre minutter på overtid i siste serierunde. Når to serierunder gjenstår står vi der igjen med begge beina i nedrykksstriden.

Søndag spilles årets siste hjemmekamp i Eliteserien - og den desidert viktigste. Brann gjester Marienlyst og dette er en kamp vi må vinne. Dette er en kamp vi SKAL vinne!

Vi mobiliserer og håper å fylle stadion på søndag. Vi håper alle med blått hjerte er på plass og bærer gutta frem til tre poeng. Billetter kjøpes her.

Som en oppladning til kampen har vi spilt inn en ny episode av Godset-podden, der Jostein Flo og Rune Marthinsen ser fremover mot kampen, men også mimrer om dramatiske serieavslutninger med Strømsgodset. Vi kommer inn på mirakelet i Kristiansand i 1996, der Jostein spilte en viktig rolle. Vår sportssjef var også på banen i 1999 - en av de tyngste kveldene i klubbens historie. Dagen etter nedrykket troppet Flo opp på kontoret og ba om ny kontrakt.

Godset-historiker Rune Marthinsen tar oss også med tilbake til siste serierunde i 1976, da SIF røk 1-6 mot Molde og rykket ned. Orakelet fra Drammen forteller også med stor innlevdelse og detaljkunnskap om avslutningen i 1987 som endte med opprykk fra 3. divisjon.

Hele sendingen, og de 56 foregående, ligger tilgjengelig i iTunes, Spotifyog SoundCloud. Last ned enkeltepisoder eller gjør som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: