Podcast: - Det var en «no brainer»

Strømsgodsets nye spiss Lars-Jørgen Salvesen er gjest i ukens podcast.

Annonse:

23-åringen fra Kristiansand har scoret to mål på to starter etter overgangen fra Sarpsborg 08. I podcasten blir det selvsagt prat om den elleville fulltrefferen i Marienlyst-debuten som sikret tre poeng mot gamleklubben. Salvesen har i det hele tatt funnet seg godt til rette i Drammen. I podden forteller den sympatiske sørlendingen om hvorfor det til slutt ble en enkel beslutning å skrive under for Strømsgodset og hvorfor han har så stor tro på at dette er en god match.

Vi kommer inn på mye løst og fast i løpet av denne timen. Visste du forresten at Lars-Jørgen var en meget talentfull håndballspiller og at han egentlig valgte håndballen foran fotballen? Som 16-åring spilte Lars-Jørgen på aldersbestemte landslag, før en stygg skade i armen førte til at han i stedet satset på fotball i IK Start. Vi tar også en prat om hvem av brødrene Salvesen som har scoret det flotteste målet, om Lars-Jørgens møte med The New Den på bot-tur med Ull/Kisa, de prestisjefulle biljardturneringene på Sør Arena og hans store interesse for fotballfaget - for å nevne noe.

Hele sendingen ligger nå tilgjengelig i iTunesSpotify og SoundCloud. Last ned enkeltepisoder eller gjør som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: