Podcast: 10 elleville år i Godset

Den lokale helten Simen Amandus Haug Henriksen feiret nylig 10-årsjubileum i Strømsgodset. I ukens podcast oppsummerer han tiden i klubben, og serverer en og annen lettbent historie.

Annonse:

For en måned siden ble det klart at markedskonsulenten forlater Godset til sommeren. Den joviale drammensgutten har meldt overgang til vår utstyrsleverandør Puma etter å ha levd og åndet Strømsgodset de siste ti årene.

I ukens utgave av Godset-podden forteller Simen om årene i klubben, og det som egentlig startet med at han hadde sesongkort på Marienlyst. Simen kommer inn på oppturer og nedturer, og byr på mange artige detaljer fra det indre liv i Strømsgodset.

Han nevner også de spillerne som har gjort størst inntrykk - som Glenn Andersen, Joel Riddez og Jørgen Horn. Men det er én spesiell som står igjen på toppen.

Og helt der oppe plasserer Simen også sin sjef i alle disse årene, den godeste Rune Marthinsen. Historien om dressjakka til markedssjefen er også verdt å høre.

Simens store helt og forbilde her i livet er den tidligere italienske midtbanemaestroen Andrea Pirlo. En mann som den godeste Henriksen faktisk er ikke er direkte ulik. Det blir i det hele tatt rom for å hylle flere italienske fotballspillere. Selv om det overhodet ikke har noe med Strømsgodset å gjøre.

Det har heller ikke Luton Town - men vi må også vie litt tid til Henriksens favorittklubb. Hvorfor valget falt på The Hatters i sin tid er utvilsomt en interessant historie - i det minste for spesielt interesserte.

Hele sendingen ligger nå tilgjengelig i iTunes og SoundCloud. Last ned eller gjør som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: