Pettersen forlenger med Strømsgodset

Ing. Ivar Pettersen AS, en av byens eldste og mest anerkjente bedrifter har tegnet på nye år i Gullklubben – klubbens nest høyeste sponsornivå. Elektroentreprenøren er en av Strømsgodsets aller mest lojale samarbeidspartnere og har stått last og brast med oss helt siden 90-tallet.

Annonse:

Bildetekst: Rune Marthinsen (t.v.), markedssjef i SIF, Geir Ivar Pettersen, daglig leder i Ing. Ivar Pettersen AS, Magne Jordan Nilsen, daglig leder i SIF, fortsetter samarbeidet.

Pettersen har, siden oppstarten i 1903, opparbeidet en meget solid posisjon som en ledende elektroentreprenør rundt Oslofjorden, i fylkene Oslo, Viken og Vestfold og Telemark. Hovedkontoret ligger på Bangeløkka i Drammen, med avdelingskontorer i Vikersund, Sandefjord, Moss og Oslo. 

- Strømsgodset er viktig for Drammen, og vi syns det er viktig å støtte opp om byens viktigste merkevare. Vi er ikke medgangssupportere, vi ønsker å vise lojalitet også når det er utfordrende, sier daglig leder, Geir Ivar Pettersen. 

Det er urolige tider i verden, og mye usikkerhet i markedene - også lokalt. Strømsgodset er avhengig av næringslivet i regionen for å opprettholde satsingen, men markedssjef Rune Marthinsen er optimist tross de mørke skyene som ligger over landskapet. 

- Vi vet vi har et godt produkt og vårt nettverk er heldigvis viktig for mange. Og så er det mange som er glade i klubben og er med oss med stort hjerte. Ing. Pettersen har vært med oss siden vi startet med vårt markedskonsept tilbake i 1994. Det sier jo egentlig alt.

Geir Ivar Pettersen følger opp;  

- Det går opp og ned i fotball, og det går opp og ned i samfunnet for øvrig. Nå er det definitivt tøffe tider, men vi er godt rigget for å tåle endringene i markedet. Vi er ikke nødt til å fokusere på det negative og vanskelige, og det finnes alltid nye og mange muligheter. Vi ser positivt også på 2023. Både for Strømsgodset og for Ing. Pettersen, sier en smilende Geir Ivar Pettersen.  

Strømsgodset takker Ing. Ivar Pettersen for tilliten – og ser fram mot nye år med hyggelig samarbeid! 

 

logo-pettersen.png

 

Annonse fra Eliteserien: