- Penger er ikke alt i livet

I Godset-podden forteller Martin Rønning Ovenstad om sitt sterke bånd til Strømsgodset og hva han valgte bort for å komme hjem. Nå håper han belønningen kommer i form av cupgull.

Annonse:

Midtbanespilleren fra Lier har vært med på mye i Strømsgodset siden han ble hentet til klubben fra Mjøndalen foran 2012-sesongen. Det er blitt både seriegull og to seriesølv, samt spennende kamper ute i Europa.

Til helgen kan Martin bli norgesmester med sitt kjære Strømsgodset - åtte år etter han sto på Ullevaal med GodsetUnionen og heiet laget frem til cupgull mot Follo. Martin Rønning Ovenstad er supporteren som tok steget fra tribunen og ned på banen og båndene til Strømsgodset er sterke.

Så sterke at han har valgt å spille for en svært beskjeden godtgjørelse i Godset denne høstsesongen til tross for langt bedre økonomiske tilbud fra andre klubber. Han ville simpelthen bare hjem og hjelpe til. I podcasten forteller Martin hvorfor han valgte Strømsgodset foran penger og hvorfor denne klubben betyr så mye for ham.

Lier-gutten var en av de som tok mest av i garderoben på Nadderud da plassen i Eliteserien ble sikret. I denne podcasten vier vi selvsagt rikelig med tid til dramatikken som utspant seg denne lørdagskvelden. Martin setter ord på hva dette resultatet har å si for ham selv og alle som er glad i klubben.

Vi retter også blikket mot cupfinalen mot Rosenborg. Martin mener Godset har gode forutsetninger for å avrunde denne krevende sesongen med et cupgull. Denne gangen gleder supporteren seg enormt til å reise inn til Ullevaal som spiller.

Hele sendingen ligger nå tilgjengelig iTunes, SoundCloud og Spotify. Last ned enkeltepisoder eller gjør simpelthen som en rekke andre: Abonner og få varsel hver gang en ny episode er klar.

Annonse fra Eliteserien: