Pellegrino og Gulliksen-brødrene sørget for seier

Team SIF fortsetter den fine formen og leverte varene mot Os i dagens 3 divisjonsoppgjør på Marienlyst.

Annonse:

Regnværet lå over Drammen by i dagens batalje, noe som førte til gode spilleforhold på Gamle Gress. Vått kunstgress ga de fremmøtte en kamp med mye fart og offensive Godsetgutter. 

Godset gikk tidlig opp i 1-0 mot Os etter scoring fra Tobias Gulliksen. Storebror Mathias Gulliksen la like så godt på til 2-0 som sin bror før hvilen. I andre omgang var det Amahl Pellergrino som satte inn 3-0, og da trodde de fleste at løpet var kjørt. Os ville det derimot annerledes og reduserte til både 3-1 og 3-2 mot slutten kampen. Heldigvis slapp Team SIF med skrekken og kunne dermed innkassere nok en trepoenger.

Mathias og Tobias Gulliksen
Mathias Fjeld Gulliksen (t.v.) og Tobias Fjeld Gulliksen (t.h.) noterte seg for hver sin scoring i dag.

- Jeg er fornøyd med gjennomføringen av denne kampen. Vi henter opp noen angrep i dag igjen som det er høy klasse over. 2-0 og 3-0 målene er gode eksempler på dette. Det blir litt spenning på slutten hvor vi slipper inn to unødvendige mål. Os skal også ha kred for godt angrepsspill på disse målene, men vi må ta læring av det. Vi er ubeseiret etter sommeren, og har vunnet 4 av de siste 5 kampene. Gutta har trent meget godt i den siste perioden og dette har skapet utvikling. Jeg er meget stolt over det gutta har gjort så langt, sier trener Kjetil Lundebakken etter kampen.

G16 vant forøvrig 4-2 over Molde i dag Nasjonalt sluttspill og leder dermed tabellen.

Annonse fra Eliteserien: