Pellegrino har signert

Guttedrømmen går i oppfyllelse for Amahl Pellegrino (27). Drammensgutten har signert en toårsavtale med Strømsgodset.

Annonse:

Kantspilleren kommer vederlagsfritt fra Mjøndalen, der han har imponert stort de to siste sesongene. Spesielt i år har Pellegrino vært tidvis lysende, og banket inn hele 22 mål i alle konkurranser fra sin posisjon ute på venstrekanten.

- Det har vært en drøm for meg i mange år å spille for Strømsgodset. Jeg har jobbet hardt og lenge for dette. Jeg måtte gå litt omveier, men har gjort at jeg vokst og nå føler jeg meg klar for oppgaven, sier Amahl Pellegrino.

Utviklet seg mye

Det har vært interesse for Amahl Pellegrino fra flere klubber, men da Strømsgodset kom på banen gikk han aldri i forhandlinger med noen andre.

Den tidligere Drammen FK, Bærum og Lillestrøm slutter seg til Strømsgodset fra 1 januar 2018. Med signeringen av Pellegrino og Herman Stengel fra Vålerenga har vi på samme dag fått på plass to lokale gutter og meget dyktige fotballspillere som passer perfekt inn i klubbens profil.

- Pellegrino er en spiller vi har fulgt tett i flere sesonger. Det siste året har han utviklet seg til å prestere på et stabilt høyt nivå og føler han nå er moden til å ta steget opp i Eliteserien. Pellegrino har offensiv spisskompetanse og meget gode individuelle ferdigheter, og ikke minst et skikkelig sluttprodukt, sier sportssjef Jostein Flo.

- En fantastisk sesong

Hovedtrener Tor Ole Skullerud beskriver Amahl Pellegrino som en spiller som er veldig god på sitt beste og han tror angriperen kan legge en alen til sin vekst i Strømsgodsets gode treningskultur.

- Vi har sett potensialet hans lenge og i år har han levert en fantastisk sesong for MIF. Amahl har hatt en stor drøm om å spille for Strømsgodset og motivasjonen hans er veldig sterk. Vi har tro på at vi skal kunne utvikle Amahl videre i vårt miljø og vår kultur, sier Tor Ole videre.

Amahl Pellegrino er veldig takknemlig og ydmyk over å få muligheten til å spille for klubben han har fulgt tett hele livet. Samtidig ønsker han å takke for to og et halvt år i Mjøndalen.

- Jeg har hatt en fin tid i MIF. Der fikk jeg restartet karrieren igjen etter Lillestrøm. Jeg har utviklet meg mye og blitt mer stabil enn jeg noen gang har vært, sier den 27-åringen.

Annonse fra Eliteserien: