Pelle og Bassel foran Odd-kampen

Amahl Pellegrino og Bassel Jradi var gjester i studio på VIP-corner for å snakke om søndagens hjemmekamp mot Odd. Se hele sendingen her.

Pelle scoret sitt første mål for Strømsgodset mot Tromsø på søndag. Selv om kampen totalt ble en stor skuffelse for laget, var det en liten drøm som gikk i oppfyllelse for vår Hedensrud-gutten.

I sendingen som gikk direkte på Facebook prater Pelle om hvordan han har opplevd sesongstarten, og hvordan stemningen er i spillergruppa foran søndagens hjemmekamp mot Odds Ballklubb.

Pelle slet med sykdom mot slutten av treningsleiren i Spania, og han ble satt en del tilbake inn mot seriestarten. Men nå føler han seg stadig bedre og er klar til å hjelpe laget til årets første hjemmeseier.

En som også er blitt satt noe tilbake nå i starten er Bassel Jradi. Den danske maestroen fikk først en liten skade i den siste treningskampen i Spania, før han altså pådro seg en luftveisinfeksjon før møtet med Brann. Nå føler Bassel seg mye bedre, og i sendingen fra VIP-corner er det en offensiv dansk ballvirtuos som er klar for å prestere bedre enn han har gjort så langt denne sesongen. Det er med andre ord bare å glede seg til kamp!

Mannen som imponerte så kraftig sist sesong er sterk i trua på en god kamp mot Dag-Eilev Fagermos Odd, og han håper publikum møter opp og hjelper laget frem til en ny seier. Billetter kjøpes her.

Annonse fra Eliteserien: