Pelle er solgt til KBK

Strømsgodset er enige med Kristiansund BK om en overgang for Amahl Pellegrino (29).

Annonse:

Angriperen reiste til Kristiansund torsdag morgen for legesjekk og signering av kontrakt. Pelle har satt navnetrekket på en avtale ut 2021-sesongen.

- Pellegrino har fått mindre spilletid den siste tiden. Da tilbudet kom fra Kristiansund ble vi enige om at dette er den beste løsningen for Pelle. KBK har lenge ønsket seg Pelle og nå valgte de å konkretisere denne interessen, sier sportssjef Jostein Flo.

For Amahl Pellegrino var det en guttedrøm som gikk i oppfyllelse da han gikk til Strømsgodset foran 2018-sesongen. Drammensgutten har vært supporter hele livet og er utvilsomt glad i klubben. Men etter sommerpausen har Pelle mistet plassen på laget og han var også på utgående kontrakt. 

Da KBK kom på banen med et tilbud om en lengre kontrakt valgte Hedensrud-gutten å takke ja.

- Pelle har vært stolt av å representerte Godset og han har jobbet hardt og gitt sitt absolutt beste i halvannen sesong. Vi takker Pelle for innsatsen i den blå drakta og ønsker ham lykke til videre i KBK, sier Flo.

Amahl Pellegrino har spilt 47 obligatoriske kamper for Strømsgodset og scoret 7 mål.

Pelle har skrevet dise avskjedsordene til klubben og fansen:

Jeg forlater Strømsgodset fordi at jeg ser at det blir en lang vei til spilletid. Jeg må tenke på meg selv og min karriere og da ble Kristiansund et veldig enkelt valg. Jeg vet at treneren her har ønsket meg i flere år og prøvd å hente meg tidligere.

Det har alltid vært en barndomsdrøm for meg å spille for Strømsgodset, men jeg skal være den første til å innrømme at det ble ikke sånn som jeg hadde håpet og at jeg aldri fikk vist meg frem sånn som jeg egentlig er som fotballspiller. Det ble vanskelig med så mange gode spillere og mye plassbytter. Jeg fant aldri helt min plass i Godset. 

Men jeg er evig takknemlig for tiden min i Strømsgodset, å bli kjent med alle menneskene i denne fantastiske klubben og jeg vil alltid være den største supporter. Jeg ønsker Strømsgodset alt det beste og håper av hele mitt hjerte at det snur så fort som mulig!

Stor kjærlighet til drømmen by!

Annonse fra Eliteserien: