_EIR3373 Fredrik Pedersen

Pedersen til Grorud

Fredrik Pedersen (17) har signert for Grorud i OBOS-ligaen.

Annonse:

Den snart 18 år gamle høyrebacken hadde en fin sesong for Team SIF i 3. divisjon etter overgangen fra Lillestrøm før fjorårssesongen, og fikk prøve seg for A-laget i treningskampene i forkant av årets sesong.

Der gjorde han et godt inntrykk, og Jessheim-gutten ble værende som en del av A-lagsstallen gjennom sesongen. Gjennom de siste månedene har han imidlertid ikke klart å spille seg inn som et regelmessig innslag i kamptroppen. Det gjorde at han nå ønsket nye utfordringer, og større muligheter for jevnlig spilletid.

Det gjør at han nå melder overgang til Grorud. Der blir han forøvrig lagkamerat med både Arnar Gudjonsson, Henrik Bredeli, Basit Agouda og Magnus Lankhof Dahlby. Sistnevnte er på utlån fra oss, mens de tre førstnevnte har fortid i klubben.

– Fredrik er en talentfull fotballspiller, som vi synes fortjener å kunne gå til Grorud for å ha større sjanser til spilletid. Det er ofte veien til Eliteserien, som vi tror han kan bli god nok til etter hvert. Vi må gi han muligheten til å ta de riktige stegene, og det føler vi Grorud er for han nå, sier sportssjef Jostein Flo om overgangen.

Vi ønsker Fredrik masse lykke til videre!

Annonse fra Eliteserien: