Parr signerte ut 2022

Jonathan Parr (30) har forlenget sin kontrakt med Strømsgodset ut 2022-sesongen.

Annonse:

Den rutinerte venstrebacken har vært i dialog med klubbledelsen om ny avtale i vinter og torsdag ble det klart at han signerer forlengelse ut 2022-sesongen. Det er en viktig signering for Strømsgodset og ikke minst et tydelig signal om at han har tro på det som skjer i klubben.

- Jeg har hatt gode samtaler med Jostein (Flo) og Bjørn Petter (Ingebretsen) og er veldig glad for å få dette på plass. Jeg har vært i Strømsgodset i tre år nå og blitt veldig glad i klubben og folkene som jobber her, sier Parr.

Det er en revansjesugen Jonathan Parr som har satt blekket på en ny avtale.

- Vi er ikke fornøyd med fjoråret og vil revansjere oss fra det. Nå skal vi jobbe hardt for å ta nye steg i det nye systemet vårt og bygge videre på det, sier 30-åringen.

- Det blir spennende å få være med å snu det som skjedde i fjor og bygge opp noe nytt og slagkraftig, fortsetter han.

Jonathan Parr kom til Godset fra Ipswich Town foran 2016-sesongen og den løpssterke sidebacken har blitt en viktig og populær skikkelse i Strømsgodset.

Bjørn Petter Ingebretsen er henrykt over å få på plass nok en kontraktsforlengelse. Hovedtreneren ser Jonathan som en sentral bidragsyter i det SIF-laget han nå bygger opp.

- Jonathan er en god spiller med masse erfaring, en strålende fyr og en lederskikkelse i gruppa. Han er viktig for klubben, han er viktig for spillergruppa og han er viktig for meg. Jeg elsker at Jonathan nå blir med videre og han vil nå få enda mer ansvar enn tidligere, sier BP.

Sidebackene har en viktig funksjon i spillestilen, der vi ønsker å løfte de høyt i banen. Det innebærer mye løping begge veier. For Jonathan Parr passer dette som hånd i hanske.

- Han passer perfekt inn i vår måte å spille fotball og vi vil få mye glede av Jonathan i årene som kommer, sier BP.

Annonse fra Eliteserien: