Over 600 på åpen dag

Over 600 barn og voksne hadde tatt turen til Marienlyst for DNB Åpen Dag. Og for de fremmøtte vanket en aldri så liten overraskelse

Annonse:

Det myldret av liv allerede i den lange køen utenfor stadion like før kl. 15 torsdag 20. juni. Mange hundre hadde møtt opp for å treffe sine helter, komme inn på stadion og teste aktivitetene som var satt opp for anledningen.

Ansatte, spillere og trener fra A-laget var stasjonert på ulike poster og barna kunne blant annet teste følgende; synstest med Viljar Myhra, skuddhastighet med Keita, fotovegg med Marcus Pedersen, gratis vafler med Lars Sætra, lær om penger med DNB og få tatovering av Martin Spelmann. 

Alle fremmøtte fikk utdelt et løyekart når de ankom stadion, og målet for dagen var å samle flest mulig autografer. De over 600 fremmøtte fikk seg også en liten overraskelse da Strømsgodsets rykende ferske hovedtrener, Henrik Pedersen, entret banen. Her fikk både store og små mulighet til å slå av en prat med den nye hovedtreneren.

Aktiviteter og konkurranser gikk slag i slag frem til kl. 17 og det var en fornøyd og sliten gjeng som forlot stadion etter årets DNB Åpen Dag.

Alle spillere, trener og ansatte i Strømsgodset ønsker å takke alle fantasiske store og små supportere som ønsket å tilbringe denne dagen med oss. Det setter vi enormt pris på. 

Se bilder fra åpen dag under: 

Annonse fra Eliteserien: