Oppsummerer 2018 i Godset Live

Onsdag klokken 18.00 inviterer vi til en times direktesending fra Marienlyst stadion. Sammen med våre gjester skal vi oppsummere 2018-sesongen og se fremover mot et spennende nytt år for Strømsgodset.

Annonse:

En nervepirrende og utfordrende sesong ble avsluttet med cupfinaletap mot Rosenborg søndag 2. desember. Spillere og trenere har nå tatt ferie, men  klubbledelsen og medieavdelingen skrur ikke av bryteren riktig ennå.

Onsdag klokken 18.00 går programlederne Magne Jordan Nilsen og Geir Amundsen live på Facebook med en spennende gjesteliste. Duoen får besøk i sofaen av Jostein Flo, Dag Lindseth Andersen, Lage Sofienlund, Herman Stengel, Truls Waaktar Schøne fra GodsetUnionen og Drammens Tidende-journalist Ola Niemann.

Her skal sesongen 2018 oppsummeres både i ord og bilder. Vi tar for oss de viktigste hendelsene og gjenopplever oppturer, nedturer og øyeblikkene som huskes best fra sesongen. Det blir også et og annet skråblikk.

I tillegg retter vi et naturligvis fokus på neste sesong og hvordan klubben nå rigges for fremtiden. Det gjelder alt fra tingenes tilstand på A-laget til arbeidet i utviklingsavdelingen med å produsere morgendagens Strømsgodset-spillere.

Terminlisten som presenteres onsdag formiddag blir også et tema.

Vi kjører dessuten konkurranse med premier som vi anser som passe aktuelt i disse juletider. Det er med andre ord bare å logge på Facebook i 18-tiden onsdag.

Annonse fra Eliteserien: