Oppdatering på Viljar Myhra

Viljar Myhra har vært gjennom grundige utredninger etter at han måtte forlate banen i forrige kamp mot Molde med akutt svimmelhet. Her en oppdatering på SIF-keeperens situasjon.

Annonse:

Viljar Myhra forlot banen før halvtimen var spilt mot Molde på søndag. 25-åringen var akutt svimmel og uvel. Klubbens medisinske apparat, med lege Erik Dag Knudsen i spissen, har denne uken kjørt en full utredning av Viljar Myhra. De har rådført seg med ulike fagmiljøer, men det er ikke gjort noen urovekkende funn.

Den teorien legene nå jobber ut fra er at Viljar Myhra har fått en bivirkning etter Korona-vaksinen. Sisteskansen ble veldig uvel i dagene etter han tok vaksinen.

- Vi kan ikke fastslå dette helt definitivt, men vi jobber ut fra denne teorien. Vi har ikke gjort andre funn som er urovekkende. Viljar er nå bedringens vei og vi følger han opp videre. Han får den tiden han trenger på å komme tilbake, sier Erik Dag Knudsen.

Det finnes foreløpig få studier på hvordan Korona-vaksinen slår ut for  toppidrettsutøvere. Derfor har ikke det medisinske fagmiljøet så mye data å vurdere.

Viljar Myhra er ikke med laget til Tromsø og han har fått noen dager fri til å hente seg inn.

- Jeg føler meg bedre og satser på å være tilbake i trening om ikke så lenge, sier Viljar.

Telemarkingen understreker at han uansett er glad han tok vaksinen selv om han nå kan ha fått bivirkninger i ettertid.

Annonse fra Eliteserien: