NTB_stf27bpoUMI

Oppdatering på skadesituasjonen

Her følger en oppdatering på skadesituasjonen på A-laget.

Annonse:
Kampannonse SIF - LSK

I skrivende stund har vi en ganske skadefri tropp, og få spillere utilgjengelige på grunn av skader, men den siste tiden har noen spillere vært noe inn og ut av kamptroppene.

På tidspunktet hvor kamptroppene blir offentliggjort, og det naturlig nok kommer spørsmål om spillere som ikke er involvert, er det ikke alltid like lett å gi gode svar om skadeomfanget, før det er gjort grundige undersøkelser, men her vil vi orientere etter beste evne om situasjonen til de spillerne som enten er utilgjengelige, eller har vært den siste tiden:

Sondre Fosnæss Hanssen har ikke vært med på de tre siste kampene etter at han spilte hele kampen da vi slo Jerv 3-0 i cupen for snaue to uker siden. Sondre har dessverre pådratt seg en stressreaksjon i ryggen, og må trene alternativt i ca. 12 uker fremover.

Emmanuel Danso har i likhet med Sondre vært utilgjengelig siden han spilte fra start mot Jerv. Midtbanespilleren er i fremgang, men torsdagens cupkamp mot Lillestrøm kommer trolig for tidlig. Vi håper å ha ham klar til søndagens seriekamp mot Viking.

Ole Enersen har over lengre tid slitt med en hofteskade som har holdt ham delvis ute av trening og kamp, og operasjon er et alternativ som utredes i håp om at 21-åringen skal bli kvitt problemene ordentlig. Vi kommer tilbake med mer informasjon på et senere tidspunkt.

Ernest Boahene er fortsatt utilgjengelig på ubestemt tid.

Sivert Westerlund ble byttet ut på grunn av en kjenning i låret i cupkampen mot Kristiansund, men var med i troppen mot Bodø/Glimt i går, og er skadefri og klar for kamp. Det samme gjelder Kreshnik Krasniqi, som ble byttet ut etter å ha fått en smell i gårsdagens kamp.

Også Jostein Ekeland (byttet inn mot Glimt i går) og Bent Sørmo (tilbake i kamp med 45 minutter for SIF 2 i forrige uke, og spilte en ny omgang mot Mosjøen i dag) er kampklare igjen etter lang tids skadefravær.

Kampannonse SIF - Viking
Annonse fra Eliteserien: