Ødegaard ny Sandefjord-trener

G19-trener Hans Erik Ødegaard ble onsdag presentert som ny hovedtrener i Sandefjord Fotball.

Annonse:

Han overtar jobben etter spanjolen Marti Cifuentes, som er klar for danske Aalborg. Hans Erik Ødegaard vil ha delt hovedansvar i Sandefjord sammen med Andreas Tegstrøm. De to var lagkamerater i Sandefjord Fotball fra 2005 til 2007.

Hans Erik Ødegaard har vært en del av utviklingsavdelingen i Strømsgodset de siste to årene. I 2019 som spillerutvikler på G16, i 2020 som hovedtrener på G19-laget.

Hansi har gjort en flott jobb for spillerutviklingen i klubben og vi gleder oss på hans vegne at han nå får muligheten til å være hovedtrener i Eliteserien. Mannnen med 241 kamper og 52 mål for Strømsgodset (1993-2003) forlater klubben med de beste skussmål.

- Det er en fantastisk fagmann og en ressurs som takker av i Godset og det har vært en berikelse å ha Hans Erik i vårt utviklingsmiljø. Dette er en kjempemulighet for en av våre egne til å realisere sine ambisjoner som trener. Vi gratulerer Hans Erik og ønsker ham lykke til i Sandefjord, sier utviklingsleder Harald Johanessen.

Jobbe med å finne Hans Erik Ødegaards erstatter er i gang. Inntil en ny løsning er på plass vil Harald Johannessen holde en stødig hånd på rekruttlaget sammen med resten av trenerteamet i U-avdelingen.

Annonse fra Eliteserien: