Nytt fungerende trenerteam i Strømsgodset

Håkon Wibe-Lund og Bjørn Petter Ingebretsen får delt treneransvar i klubben fra og med i morgen.

Annonse:

Nåværende assistenttrener Håkon Wibe-Lund og tidligere hovedtrener i Strømsgodset Bjørn Petter Ingebrigtsen får delt treneransvar i klubben fra og med i morgen etter at Henrik Pedersen sluttet som hovedtrener på fredag.

Det har ledelsen i klubben bestemt søndag kveld.

De to trenerne vil selv organisere hvordan de skal fordele ansvaret seg imellom, og ledelsen i klubben har ikke satt noen tidsfrist for hvor lenge denne løsningen på trenerspørsmålet skal vare.

Det var etter et meget sterkt ønske fra Håkon Wibe-Lund at Bjørn Petter Ingebrigtsen har sagt ja til igjen å tre inn i en trenerrolle i klubben. Wibe-Lund og Ingebrigtsen har begge meget solid erfaring og kunnskap om det å være trenere på høyt plan. Begge kjenner klubben, både spillere og administrasjon, meget godt og sier at dette er en oppgave de går til med stor iver og entusiasme.

Daglig leder Dag Lindseth Andersen sier at det viktigste nå er at klubben har fått på plass en meget god løsning på trenerspørsmålet og at hele klubben har et mål for øye: Nemlig det å skape ny entusiasme og legge forholdene til rette, slik at alle ledd, både i og utenfor banen, kan få tilbake optimismen og energien som skal til for å skape gode resultater på banen når serien begynner. 

Håkon Wibe-Lund og Bjørn Petter Ingebrigtsen vil være tilgjengelig for pressen på Marienlyst mandag klokken 12.00.

Ledelsen i Strømsgodset vil være tilgjengelig for kommentarer fra klokken 08.00 mandag morgen.

 

Annonse fra Eliteserien: