Ny serie - Folka på Marienlyst

2020 ga oss Folkeveggen og historier om ekte kjærlighet. I år skal vi løfte frem enda flere supportere i den nye Instagram-serien «Folka på Marienlyst».

Annonse:

Noe av det vi husker aller best fra et krevende 2020 er det rørende engasjementet rundt Folkeveggen. Da pandemien slo inn over oss og krisen var som størst, sto alle med blått hjerte sammen for Strømsgodset. Vi endte til slutt på utrolige 4147 steiner på Folkeveggen – og den mektige veggen står på Marienlyst som selve symbolet på hva ekte kjærlighet handler om. Veggen viser også hvor mye klubben betyr for mange mennesker og hvilket enormt engasjement vi klarer å skape i fellesskap.

I 2021 ønsker vi å bygge videre på dette sterke engasjementet. Vi vet ennå ikke om eller når vi får publikum på kampene kommende sesong, men håper i det lengste at det går den rette veien med Korona-pandemien og at vi igjen kan oppleve den magiske Marienlyst-stemningen. For uten supportere på tribunen er ikke fotballen den samme. Men inntil det skjer skal vi gjøre vårt for at avstanden mellom fansen og klubben blir så liten som mulig. Behovet for det er større enn noen gang.

Vi har flere konsepter på gang. Et av disse er en ny serie på Instagram som heter «Folka på Marienlyst». Her ønsker vi å presentere supportere, frivillige, sponsorer, ansatte – i det hele tatt mennnesker som har en relasjon til Strømsgodset og Marienlyst stadion. Et eller annet sted på veien har gnisten blitt til en ild. Det kan være en liten detalj, et tilfeldig møte, et øyeblikk, en hendelse, en opplevelse som påvirker og kanskje også endrer et liv. 

I mai fortalte vi historien om fem generasjoner Bjørnsen fra Rødgata som er sammen på Folkeveggen. Nå ser vi frem til å lese flere historier om ekte kjærlighet.
I mai fortalte vi historien om fem generasjoner Bjørnsen fra Rødgata som er sammen på Folkeveggen. Nå ser vi frem til å lese flere historier om ekte kjærlighet.

Vi ønsker å løfte frem helt vanlige folk som forteller sin historie om klubben i sitt hjerte. Akkurat slik vi gjorde på godset.no i fjor i forbindelse med Folkeveggen. Dette var artikler som engasjerte supporterne og det er noe vi ønsker å følge opp – denne gang på Instagram.

Den nye serien er inspirert av fotobloggen «Humans of New York» som portretterer borgere av New York. Det startet opprinnelig som et fotoprosjekt, men endte med at initiativtaker Brandon Stanton begynte å intervjue menneskene han tok bilde av. «Humans of New York» har i dag 11 millioner følgere på Instagram og 17 millioner på Facebook. Prosjektet har også resultert i to bøker.

Nå gleder vi oss til å formidle gode historier om ekte kjærlighet til Strømsgodset. Men for å gjøre det ordentlig trenger vi DIN hjelp. Vi vil at du sender din historie til oss, med ett eller flere bilder som beskriver din tilhørighet til klubben og stadion. Skriv teksten i jeg-form og gjør det så nært og personlig som mulig. Hvis du ønsker å skrive om andre enn deg selv så er det selvsagt også mulig. Send tekst og bilder til [email protected]

Vi håper det kommer inn mange gode historier. Målet er å poste èn hver uke gjennom hele 2021.

#JegErMed

BEH06699Web SIF Folkeveggen
På Folkeveggen er det 4147 steiner og like mange unike historier om Strømsgodset og Marienlyst stadion.

 

Annonse fra Eliteserien: