Ny podkast er ute

Ukens gjest i Godset-podden er toppscorer Eirik Ulland Andersen. Hør hele sendingen her.

Annonse:

Det er utvilsomt ”happy days” i Strømsgodset for tiden, og etter søndagens ÅTTENDE strake seier ligger alt i potten foran søndagens serieavslutning i Ålesund.

Trioen i studio tar selvsagt for seg seieren mot Brann foran over 7700 tilskuere på Marienlyst, og ikke minst det som skal skje på Color Line stadion til helgen. Eirik Ulland Andersen avgjorde kampen mot Brann med en, etter eget utsagn ”Federer-slice”, og han kan fortelle videre om en vanvittig selvtillit i Strømsgodset-laget.

Snuoperasjonen er nesten ikke til å tro, men Eirik forklarer formutviklingen på en veldig rasjonell og fornuftig måte. Han skryter også av måten kaptein Jakob Glesnes har vokst seg inn i rollen som anfører på dette laget.

Men i Godset-podden prater man ikke bare fag. Vi ønsker at det skal være relativt lunt og lettbent i studio, og derfor havner vertskapet stadig på noen sidespor. Ingen vet helt hva som skjer i denne podkasten, og retningsendringene er en del av totalpakka. Denne gangen prates det blant annet om Amundsens sterke fascinasjon for julemusikk og julemat. Og det er også en representant for trenerteamet som forsøker å ta seg inn i studio underveis i sendingen. Hvem det er finner du ut av et stykke ut i podkasten.

Quiz er et fast innslag, og nevnte Amundsen leser opp nye spørsmål som representanter for administrasjonen har laget. Vinner av forrige quiz ble for øvrig Larvik-baserte Christer Smith – kaptein på 3 divisjonslaget Halsen. Han kan glede seg til å drikke julekaffen fra et lekkert Godset-krus. Gratulerer så mye!

Du kan selvsagt også laste med og abonnere på Godset-podden i iTunes.

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 22.11.2017, oppdatert: 03.09.2020
Skrevet av: Godset Media