_E6A8748Lars-Christopher Vilsvik

Ny milepæl for Vilsvik

Lars Vilsvik har passert 250 obligatoriske kamper for Strømsgodset. Bli med å gi legenden en velfortjent hyllest på lørdag.

Annonse:

For to måneder siden forlenget norsk-tyskeren kontrakten ut 2021-sesongen. Noen dager senere spilte han sin toppseriekamp nummer 200 – noe som ble behørig markert på Marienlyst.

Lørdag er det dags for en ny og meget velfortjent markering i forkant av kampen mot Odd.

Lars Vilsvik spilte nemlig sin kamp nummer 250 for Strømsgodset mot Viking sist. Og kanskje vel så imponerende: 243 av disse er fra start!

Det har han klart på åtte sesonger i blått. Rett og bunnsolid av den lojale klubbspilleren som innehar 8 plassen på adelskalenderen.


Ser fremover

Nestemann på listen er den største legenden av dem alle – selveste Steinar Pettersen. Han spilte 272 kamper for sitt kjære Strømsgodset.

- Jeg har ikke tenkt så mye på det. Jeg får ta det neste år, sier Lars.

Dersom 28-åringen fullfører kontrakten og holder seg skadefri kommer Lars Vilsvik til å stå på toppen av adelskalenderen – i en alder av 32 år. Men høyrebacken har ikke fokus på annet enn neste kamp.

- Det er alltid moro å slå rekorder, men først og fremst gjelder det å ta tre poeng på lørdag, sier han.

- Vi ser fremover, både på tabellen og de neste kampene, fortsetter Lars.

_E6A7015Lars-Christopher Vilsvik

Må holde fokus

- Det er 10 år siden Odd slo oss her. Vi har et godt tak på dem?

- Vi vet vi er gode her uansett. Vi vet at vi må gi alt og være godt forberedt. Da er det gode sjanser for at vinner kampen, men vi må være på fra start.

- Hva må til for at vi opprettholder den gode formen sesongen ut?

- Det er egentlig bare å jobbe videre med de tingene vi har jobbet med i hele år og utviklet spesielt de siste månedene. Vi må bare fortsette og bli litt bedre på de tingene. Da er det muligheter.

Lars Vilsvik er opptatt av å holde riktig fokus de resterende kampene. Rett og slett konsentrere seg om det man får gjort noe med.

- Slipper vi oss litt ned kan alle slå oss. Det har Eliteserien vist i år. Men vi har vært gode i det siste og har ikke tenkt å stoppe med det nå, sier den alltid like sympatiske jubilanten.

Billetter til kampen mot Odd kjøpes her.

Annonse fra Eliteserien: