Ny kontrakt for Stenseth

Aleksander Stenseth (21) har forlenget sin kontrakt med Strømsgodset ut 2022-sesongen.

Annonse:

Aleksander Stenseth kom til Strømsgodset fra Skeid foran 2018-sesongen, og tilbrakte de to første årene i klubben på vårt rekruttlag. Etter to gode sesonger i 3. divisjon ble han flyttet opp i A-stallen, og belønnet med eliteseriedebut mot Sandefjord i september i fjor.

Totalt ble det seks innhopp i fjor høst, og i år var håpet at han skulle ta ytterligere steg, men dessverre har han mistet store deler av sesongen grunnet skader.

Etter å ha vært ute hele vårsesongen var Stenseth på gang igjen i september, og spilte for Team SIF i hjemmekampen mot FFK 2 og bortekampen mot FK Eik Tønsberg. Spesielt i sistnevnte kamp gjorde han en god figur, og var på god vei mot å konkurrere om en plass i A-lagstroppen igjen.

Dessverre gikk det galt allerede kampen etter, da han måtte forlate banen i åpningsminuttene, og med det røk også resten av sesongen for 21-åringen fra Oslo.


Nå er det imidlertid klart at det blir en ny sesong i Strømsgodset. Til tross for skadene som har preget årets sesong har man fortsatt store forhåpninger til at han kan utvikle seg videre til å bli en fullblods eliteseriespiller.

- Stenseth er en lovende kantspiller, men har på grunn av skader dessverre ikke har fått ut potensialet sitt denne sesongen. Vi har fortsatt stor tro på han, og ønsker å gi han mer tid til å få gjennombruddet sitt, sier Jostein Flo, leder for sport og spillerlogistikk.

I første omgang er kontrakten forlenget ut neste sesong. Når oppkjøringen settes i gang i slutten av januar er Stenseth spilleklar igjen, foran en sesong der man forhåpentligvis får sett den utviklingen man håpet skulle komme i 2021.

Aleksander Stenseth står i skrivende stund med seks A-lagskamper for Strømsgodset og 49 kamper og 16 mål for Team SIF.

Annonse fra Eliteserien: