Ny kontrakt for Sondre

Sondre Fosnæss Hanssen (22) har forlenget avtalen sin med Strømsgodset til sommeren 2024.

Annonse:

- Vi har sammen med Sondre jobbet lenge for å få han tilbake, og synes han fortjener å få en sjanse, og derfor har vi gitt han en avtale på et halvt år for å få muligheten til å bevise under ny trener hva han kan prestere, sa leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo da Sondre Fosnæss Hanssen i vinter skrev under en halvtårsavtale med klubben, etter at hans forrige avtale utløp etter fjorårssesongen.

Denne muligheten har Sondre tatt vare på. 22-åringen fra Gulskogen har vært i startelleveren fire ganger i Eliteserien denne sesongen, i tillegg til å ha kommet inn fra benken før 2. omgang ved to anledninger. Ikke minst har han omsider fått sårt tiltrengt kontuinitet i treningsarbeidet.

Det gjør at han nå belønnes med en ny kontrakt som går ut august 2024.

- Da jeg fikk muligheten et halvt år til var det bare opp til meg selv å vise at jeg fortjente en ny kontrakt, og det mener jeg selv at jeg har gjort meg fortjent til. Det er fint å se at klubben viser at de både legger merke til og setter pris på den harde jobben jeg har lagt ned, sier Sondre etter å ha satt navnetrekket sitt til avtalen.

363319835_686232863539538_2081042015337076646_n.jpg

Etter flere trøblete sesonger grunnet skader og ettervirkninger etter covid føler han nå han er på et godt sted - til og med på et enda bedre sted enn i gjennombruddsåret 2020. Et tøft kampprogram og en noe trøblete kropp gjorde at treningshverdagen heller ikke den gang var optimal for den unge midtstopperen.

Nå spiller derimot kroppen på lag, og Sondre tilbringer mer tid på feltet og føler seg bedre enn noen gang. Det gjør at han kan rette fokuset mot å kjempe seg til en plass i elleveren til Jørgen Isnes:

- Jeg har fått mye god hjelp og veiledning av trenere og støtteapparat, som har vært tydelige på hvilke krav de har til meg for at jeg skal fortjene en plass på laget. Jeg skal ikke legge skjul på at det har vært knallhardt både psykisk og fysisk, men det er verdt det, sier han og slår fast:

- Min jobb nå er å vise at den plassen skal være min.

Leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo er glad for å se fremgangen og stabiliteten Sondre har vist det siste halvåret.

- Vi ga Sondre en sjanse med en halvtårskontrakt etter å ha vært lenge ute, og den sjansen har han tatt vare på. Han har gjort det godt når han har fått spilletid, og det har sørget for at vi ønsket å ha han med videre, sier Flo om kontraktsforlengelsen.

Vi gratulerer Sondre med ny kontrakt med Strømsgodset!

Annonse fra Eliteserien: