Ny fysio inn i teamet

Eirik Pettersen (37) er ny fysioterapeut i støtteapparatet rundt vårt A-lag.

Annonse:

Eirik vil dermed utgjøre årets fysioteam sammen med Filip Snincák og Tom Arild Wike. 37-åringen er opprinnelig fra Lier, nå bosatt på Konnerud og kommer til oss fra Mjøndalen, der han har vært hovedfysioterapeut for deres A-lag de siste ni sesongene.

Han har også vært fysioterapeut på det norske U20-landslaget, der både Tobias Gulliksen, Ole Enersen og Jonas Therkelsen har vært med på samlinger i løpet av hans tid i rollen.

Erik Walcott, som har vært en del av vårt fysioteam de to siste sesongene, overtar forøvrig Eiriks gamle rolle i MIF.

- Det trigger meg å komme til Strømsgodset, ta et steg opp og å få jobbe med et større fysioteam. Samtidig er jeg fra Lier, og nærmest oppvokst på Marienlyst, så jeg er stolt over å bli en del av støtteapparatet i Strømsgodset, sier vår nye fysioterapeut.

IMG_4126.jpg

I Strømsgodset vil Eirik få hovedansvar for fysioterapien i det daglige på Marienlyst. Det innebærer at han har ansvaret for å koordinere spillere opp mot fysisk trener og øvrig trenerteam og det som skjer ute på feltet - generelt den daglige driften rundt laget knyttet til fysioterapi. 

Slovakiske Filip Snincák fortsetter i sin rolle, der han jobber med spillerne som er i den tidlige delen av rehabiliteringsfasen og trener seg opp på Akropolis.

- Eirik er en som skaper trygghet og et godt miljø, og gir energi inn i det å forbedre en prestasjonsarena. Han har faglig styrke i lys av ni års erfaring i toppfotballen og rollen som fysio på U20-landslaget, og brenner for faget, sier Tom Arild om teamets nye mann.

Han er også godt fornøyd med jobben Filip har gjort i sine to år i vårt fysioteam, og mener Eirik og Filip kommer til å utgjøre en god duo i det daglige på Marienlyst.

- Filip er eksepsjonelt god på individuell trening og den første fasen av rehabilitering av skade. Han er godt likt i gruppa, og faglig sterk på sitt område på fysisk trening og rehabilitering, fortsetter Tom Arild.

Vi ønsker Eirik hjertelig velkommen til Strømsgodset!

Annonse fra Eliteserien: