Ny avtale til 2025

Strømsgodset har i fem sesonger spilt i Puma-tekstiler. I disse dager trer en ny 5-årsavtale med en av verdens største utstyrsleverandører i kraft.

Annonse:

- Vår avtale med Puma er en av klubbens aller største, og kanskje den jeg er aller mest stolt av. sier markedssjef Rune Marthinsen.

Puma er en av verdens ledende merkevarer, de har de aller, aller beste produktene, de tar bærekraft på alvor og samarbeider med mange av de største og mest profilerte klubbene og spillerne i hele verden.

- Vi er i selskap med store lag som Manchester City, Dortmund, AC Milan og Newcastle, for å nevne noen, og Puma er synlige med de beste og største innen Formel 1, basketball og selvfølgelig friidrett. Det var jo Puma som sørget for at verdens raskeste mann, Usain Bolt, gjestet Drammen for et par år siden. Og – det viktigste av alt, Maradona spilte med Puma, og det blir ikke bedre eller tøffere enn det, sier Marthinsen.

NTB_1pysCuL3nSc
Strømsgodset skal spille med Puma-drakter også de neste fem årene.

Norgessjefen Anneleen Pedersen er svært fornøyd med at Strømsgodset spiller i Puma. 

- Strømsgodset er en spennende klubb med en klar strategi om å utvikle unge, lovende og lokale talenter og bygge laget med en offensiv og positiv fotball. Resultatene har vært noe skuffende de to-tre siste årene, men det er jo ikke mer enn drøye to år siden Strømsgodset spilte cupfinale og det er jo aldri kjedelig med Strømsgodset da, smiler Anneleen Pedersen, country sales manager i Norge.

- Strømsgodset er viktig for Drammen, og Drammen er et viktig område for Puma, og sammen med Strømsgodset skal vi nå ta nye markedsandeler i regionen, sier en optimistisk Puma-sjef.

Strømsgodset skal spille i Puma drakter og treningstøy i første omgang til og med 2025-sesongen.

Annonse fra Eliteserien: