Niklas signerte ny kontrakt

Niklas Gunnarsson (30) har signert en ny ettårskontrakt med Strømsgodset.

Annonse:


Midtstopperen har spilt 47 kamper for Strømsgodset over de to siste sesongene, frem til avtalen hans løp ut etter forrige sesong. Han har imidlertid hele veien vært ønsket med videre av klubben, og i kveld ble en ny ettårsavtale signert.

Niklas har sin første økt med laget for året allerede i morgen, og mandag morgen er han en del av troppen som setter kursen for den spanske solkysten og elleve dagers treningsleir i Estepona.

Leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo er godt fornøyd med å få på plass en viktig brikke i troppen for en ny sesong.

- Niklas er en betydningsfull person i spillergruppa, og bidrar med viktig rutine i en ung tropp. Det har vært viktig for oss å få han med videre, og vi er veldig glade for at det har løst seg og at vi nå har fått Niklas på plass for en ny sesong.

NTB_OLMccFXzchw.jpg
Niklas Gunnarsson i aksjon på Lerkendal i siste serierunde i fjor.

Etter en utfordrende januarmåned preget av usikkerhet, der han har fått flere tilbud og vært i dialog med andre klubber, er Niklas nå fornøyd med at fremtiden er avklart, og gleder seg til å komme i gang igjen med laget i morgen.

- Jeg trives godt i Strømsgodset og i Drammen, har blitt glad i menneskene, og har følt meg ønsket i klubben. Det har vært en krevende periode, men nå gleder jeg meg til å sette i gang med en ny sesong her, sier 30-åringen selv etter at papirene er underskrevet.

Han er fornøyd med å få ting på plass, men det er også en revansjelysten Niklas Gunnarsson som møter på feltet lørdag formiddag. Det ble mindre spilletid enn ønsket utover forrige sesong, og han er mer enn klar for å ta opp kampen og gjøre seg fortjent til en plass i startelleveren uke etter uke.

- Jeg ønsker selvfølgelig å bidra mer enn jeg fikk gjort i perioder i fjor. Nå handler det om å få en god oppkjøring sammen med laget, og sørge for at både jeg og vi er klare når sesongen er i gang.

Til tross for at han har gått halvannen måned som klubbløs har han holdt kroppen godt vedlike, og melder seg klar allerede fra lørdag av, og ikke minst til treningsleiren i Spania.

- Kroppen er fin, og jeg er klar. Jeg gleder meg bare til å komme i gang igjen med laget, smiler telemarkingen.

Vi ønsker Niklas Gunnarsson hjertelig velkommen tilbake!

Annonse fra Eliteserien: