Når kampene er over

Seiersropene har stilnet og stoltheten har fått ei skramme, og det er tid til ettertanke.

Annonse:

Etter en veldig lang, og tidvis vanskelig sesong, ebber året ut mens julefreden senker seg over by og grend. Fotball er et marginalt spill, men etter 30 kamper er fasit gitt og Strømsgodset ble nr. 13 i Eliteserien. Vi hadde både håpet og trodd det skulle gått bedre. Vi er skuffet over plasseringen. Vi er skuffet over prestasjonen.

Samtidig hadde vi en fantastisk reise i cup’en. Vi passerte hinder etter hinder og reiv først da Norges suverene mestere hadde marginene med seg i finalen. Vi kjempet og ga alt vi hadde, men alle som så kampen fikk med seg at flaksen ikke var på vår side. Alle som skal slå Rosenborg i en finale må ha litt tur. Vi hadde ikke det i år. Dessverre.

Men vi kom til finalen – vi vant sølv. Ingen andre lag fra Buskerud har klart å spille seg fram til Ullevaal på over 50 år, og det er vel 80 år siden Mjøndalen vant pokalen. Så vanskelig er det. Så stor var den prestasjonen!

Når en sesong er over starter forberedelsene til en ny. Vi har allerede begynt å glede oss til store kamper mot Vålerenga, Brann, Rosenborg – og selvfølgelig Mjøndalen. Det er flott at våre største rivaler er oppe igjen – ingen ting er morsommere enn å vinne akkurat de kampene!

Strømsgodset takker samarbeidspartnere, sponsorer, supportere og frivillige for lojal, trofast og unik støtte og support gjennom hele sesongen. Strømsgodset er ingenting uten dette engasjementet!

Vi tar sats på ny sesong, nye utfordringer, nye kamper og mye moro – med dere i ryggen kan vi slå alle.
Overalt.
Når som helst.
Hvor som helst.
Uansett!

Dere er Strømsgodset
Dere er ekte kjærlighet!

Vi står i sammen
på samma lag
vi deler seire
og bitre nederlag
sammen er vi sterke
og vanskelig å slå
byen er Drammen
og drakta er blå

Annonse fra Eliteserien: