Nana trener med Godset

Nana Boateng (25) har vunnet seriegull og seriesølv med Strømsgodset. Nå skal midtbanespilleren trene med gamleklubben de kommende ukene.

Annonse:

Ghaneseren kom til Strømsgodset på utlån fra Manchester City for første gang sommeren 2012, men det var først året etter han virkelig markerte seg.

Nana scoret åtte mål fra sin indreløperposisjon og var en viktig spiller frem til han pådro seg en ankelskade den høsten. Han returnerte til Strømsgodset på lån både i 2014, 2015 og 2016. Nana står bokført med 101 offisielle kamper for klubben og har scoret 18 mål.

Etter 2016-sesongen ble Nana solgt fra Manchester City til MLS-klubben Colorado Rapids og der har han vært siden.

Nå er Nana på noen ukers ferie i Svelvik, hvor kona hans kommer fra. Planen er at 25-åringen skal trene med Strømsgodset hele denne perioden.

- Det er hyggelig å være tilbake her og moro å treffe alle gutta igjen, sier Nana med et smil etter fredagens økt på Gulskogen.

Om Nana fortsetter karrieren i Colorado er foreløpig uavklart. Da det ble bestemt at han skulle ta noen uker i Norge var det helt naturlig å trene med gamleklubben Strømsgodset.

- Nå er jeg her for å trene med laget de neste ukene og så får vi se hva som skjer videre. Det er først og fremst gøy å være tilbake, sier Nana.

Han er ikke den eneste gamle kjenningen som trener med laget om dagen. Fersk cupmester i Danmark, Gustav Mendonca Wikheim var også på plass fredag. Etter noen feriedager var det godt for Hokksund-gutten å få en fotballøkt i beina og ikke minst hilse på gamle kjente. Gustav kommer til å være med oss frem til han returnerer til FC Midtjylland og oppkjøring til ny sesong.

 

Annonse fra Eliteserien: