Nå starter vi med podkast

Disse to gutta er klare for å hive seg på podkast-bølgen. Vår egen variant har ganske enkelt fått navnet Godset-podden.

Podkast har de siste årene blitt svært populært her til lands. Det formelig bugner av mer eller mindre interessante podkaster rundt omkring. De aller mest interessante handler selvfølgelig om fotball. I alle fall synes vi det.

Nå har Strømsgodset også bestemt seg for å satse på nedlastbar nettradio. Det var strengt tatt på høy tid. Vi tror dette er et glimrende format til å gi omgivelsene enda bedre innblikk i hva som skjer i klubben.

Annonse:
Programleder for Godset-podden blir medie- og kommunikasjonssjef Magne Jordan Nilsen. Han får med seg ingen ringere enn sportskoordinator Geir Amundsen som fast sidekick. Duoen kommer til å invitere inn spennende gjester til sitt studio på VIP-corner i 3 etasje på Marienlyst stadion.

- Ambisjonen vår er å lage en folkelig og lettbent podkast som er innsiktsfull, underholdende og passe lun. Vi skal gå i dybden og lytterne blir forhåpentligvis klokere på det vi driver med i Strømsgodset. Men vi håper jo også at de skal le litt. Her blir det nok servert en og annen morsom historie, sier Magne Jordan Nilsen.

Geir Amundsen blir det faglige alibiet i Godset-podden. Vår sportskoordinator har lang erfaring fra fotballen. Han har blant annet vært sportssjef og trener i Sandefjord, assistenttrener i Lillestrøm og Odd og talentspeider i Strømsgodset.

- I dagens hastige samfunn kan det være behov for å stoppe litt opp. Vi håper å gi kunnskap til de som hører på i en form som engasjerer. Med interessante gjester og spennende temaer, så har vi troen på at dette blir en relevant podkast – både for Godset-fansen og andre fotballinteresserte, sier Geir Amundsen.

Den første Godset-podden kommer allerede til uken. Gjest der er selveste Odd Johnsen. Vi gleder oss!

 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 10.11.2017, oppdatert: 03.09.2020
Skrevet av: Godset Media