Mounir legger opp

Mounir Hamoud (34) avslutter spillerkarrieren i Strømsgodset etter sesongen og blir ny kretsansvarlig for spillerutvikling i NFF Buskerud.

Annonse:

Mounir Hamoud er inne i sin åttende sesong i Godset. Dette blir også hans siste. Veteranen har forlengst forberedt seg på et liv etter 17 år lang spillerkarrieren og nå er det klart at han ansettes som KA i NFF Buskerud. Mounir erstatter Ståle Brandsrud som blir ny G16-trener her hos oss.

- Dette er en flott mulighet for meg. Jeg takker for tilliten og gleder meg veldig til å komme i gang med arbeidet. Men først skal vi avslutte sesongen i Godset på en bra måte, sier 34-åringen.

Selv om han gir seg i Strømsgodset med vemod, ser Mounir tilbake på en innholdsrik tid i klubben. Han kom til oss fra Bodø/Glimt foran 2012-sesongen og er nærmest blitt som en drammenser å regne. Mounir står med 142 kamper for klubben, han har vunnet seriegull, to seriesølv og spilt cupfinale.

På årsmøtet til Strømsgodset Idrettsforening i vinter fikk Mounir utdelt Bragdmerket som takk for lang og tro tjeneste. En meget fortjent utmerkelse til en som har spilt seg inn i hjertet til mange SIF-supportere.

BB7U6221Mounir Hamoud
Mounir er takknemlig for tiden i Strømsgodset. Her fra cupfinalen.

Mounir har vært mye ut og inn av laget, men han har aldri klaget og han har alltid vært beredt når det har vært behov for hans tjenester. Mounir setter alltid klubben og lagkameratene foran seg selv. En flott fyr og en strålende representant for Strømsgodset.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i Godset. Jeg er blitt kjent med mange flotte mennesker, jeg har lært utrolig mye og ikke minst opplevd masse som jeg tar med meg videre. Strømsgodset er en helt spesiell klubb som står mitt hjerte nært, sier Mounir Hamoud.

Sportssjef Jostein Flo mener Mounir har vært en viktig mann for Strømsgodset på flere områder.

- Mounir har bidratt mye for Godset både på og utenfor banen siden 2012. En veldig bra mann med gode verdier - alltid nyskjerrig på ny kunnskap, alltid villig til å lytte og til å bidra konstruktivt. En lojal kontinuitetsbærer og en strålende ambassadør for klubben, sier Flo.

Hele Strømsgodset ønsker å takke Mounir Hamoud for innsatsen, men vi venter med den store avskjedstalen til sesongen er ferdigspilt.

Annonse fra Eliteserien: