Mounir Hamoud har gått bort

Det er med stor sorg Strømsgodset har mottatt budskapet om at Mounir Hamoud har gått bort i en alder av 39 år. Han døde brått i dag tidlig av hjertestans.

Annonse:

Strømsgodset og NFF Buskerud deler denne informasjonen i samråd med nærmeste pårørende. 

Dette er et brutalt og sjokkerende budskap å få – det berører oss alle i Strømsgodset, det berører Drammen og hele fotballfamilien. Våre tanker går først og fremst til Mounirs familie og etterlatte i en svært vanskelig situasjon. De har mistet en pappa, ektemann, bror, sønn og kjært familiemedlem. 

Mounir har jobbet som kretsansvarlig for spillerutvikling i NFF Buskerud de siste fire årene, og skulle hatt sin aller første arbeidsdag som ny toppspillerutvikler i Strømsgodset i dag. 

I Mounir har vi mistet et helt unikt medmenneske. Han var vennlig, raus, inkluderende og positiv. Han var faglig dyktig og inspirerende. En som brydde seg og deltok. En vi alle gledet oss til å møte, en vi alle har bare gode og varme følelser for.

Mounir Hamoud kom til Strømsgodset og Drammen før 2012-sesongen, etter seks sesonger i Bodø/Glimt. Han var SIF-spiller i åtte sesonger, og det i en av klubbens aller sterkeste perioder. Mounir var med å vinne det historiske seriegullet i 2013, og også med på de to sølvmedaljene i Eliteserien (2012 og 2015) og cupfinalen i 2018. 

Først og fremst har Mounir satt dype spor etter seg overalt hvor han har ferdes. Som spiller og lagkamerat, som trener, spillerutvikler og fagmann. Som kollega og medmenneske. 

Strømsgodset er i sorg. Mounir Hamoud vil bli dypt savnet.

Mer informasjon om begravelse og minnemarkering vil komme på et senere tidspunkt. 

På vegne av hele Strømsgodset 
Magne Jordan Nilsen
Ekte kjærlighet

Annonse fra Eliteserien: