Møter Vålerenga fredag

I morgen er det klart for årets andre treningskamp når Vålerenga er motstander. Se hvem som er med i troppen til kampen og få det du trenger av praktisk informasjon her.

Annonse:

Foto: Børre E. Helgerud

Etter 1-1 mot Arendal på Gulskogen i årets første treningskamp forrige fredag venter nå en ny treningskamp i morgen. Motstander er Vålerenga i Vallhall, og kampstart er klokken 13:00.

For de som har tenkt seg inn til hovedstaden er det gratis inngang på Vallhall, og dørene åpner klokken 12:30. Vallhall har to salgsautomater, og det blir også mulig å kjøpe kaffe. 

For de som ikke har mulighet til å ta turen sendes kampen også på direktesport.no

Her er vår tropp til morgendagens kamp: Per Kristian Bråtveit, Frank Stople, Sondre Fosnæss Hanssen, Jesper Taaje, Fredrik Kristensen Dahl, Gustav Valsvik, Yves Vaage, Fabian Holst-Larsen, Logi Tómasson, Kreshnik Krasniqi, Andreas Heredia-Randen, Emmanuel Danso, Fredrik Ardraa, Samuel Silalahi, Jørgen Bukten, Ole Enersen, Eirik Ulland Andersen, Marko Farji, Marcus Mehnert og Elias Melkersen

Sivert Westerlund, Bent Sørmo, Ernest Boahene, Lars Vilsvik, Herman Stengel og Jostein Ekeland, som alle også sto over treningskampen forrige uke grunnet skader, er fortsatt ikke klare for kamp. Jonas Therkelsen står over kampen på grunn av sykdom.

Annonse fra Eliteserien: