Møter Sandefjord i dag

Se hvem som er med i dagens kamp mot Sandefjord.

Annonse:

Kampen skulle som kjent ha blitt spilt i går, men etter at en av hurtigtestene gjort hos Sandefjord på fredag slo ut positiv, måtte kampen utsettes i påvente av svar på PCR-test.

Den kom tilbake negativ lørdag kveld, og dermed er det gitt grønt lys for kamp. Avspark på Marienlyst er klokken 14, og kampen sendes på dt.no.

Laget som starter dagens kamp: Viljar Myhra - Lars Vilsvik, Sondre Fosnæss Hanssen, Ari Leifsson, Prosper Mendy - Ole Enersen, Herman Stengel, Kreshnik Krasniqi - Kristoffer Tokstad, Moses Mawa, Halldor Stenevik.

Benken: Morten Sætra, Sebastian Pop, Fabian Holst-Larsen, Andreas Nyhagen, Ipalibo Jack, Tobias Gulliksen, Valdimar Ingimundarson, Riel Nguen, Aleksander Stenseth og Fred Friday.

I likhet med kampen mot Lillestrøm for en drøy uke siden er fokuset fortsatt primært på å få kamptrening og å gi minutter til flest mulig. Det blir mange bytter underveis i kampen, men intensjonen er at det blir færre bytter i pausen enn sist, og at flere i startelleveren spiller 60 og 70 minutter.

- Det desidert viktigste i dag er at vi får gitt kamptrening til så mange som mulig. Samtidig har vi den siste uka jobbet med noen områder i spillet vårt som vi har et klart ønske om at skal se bedre ut enn mot Lillestrøm, sier Håkon Wibe-Lund foran kampen.

Vi minner forøvrig om at kampen er stengt for både tilskuere og media. For treningskamper i kommuner med tiltaksnivå A og B er det kun spillere, dommere og støtteapparat som kan være tilstede. Filmingen av kampen er det for ordens skyld Strømsgodset som gjør på vegne av Drammens Tidende.

Annonse fra Eliteserien: