Møter LSK i morgen

Allerede i morgen er det klart for vår første treningskamp etter gjenåpningen av toppfotballen. Her får du det som er verdt å vite foran morgendagens kamp.

Annonse:

Etter en kort uke med normal trening ser vi nå frem mot å spille kamp mot en ordentlig motstander igjen. Det blir en liten forsmak på serieåpningen – som blir mot nettopp Lillestrøm på Marienlyst.

Utover de to lagene og arenaen er det nok ikke å forvente at så mye annet minner om seriespill. Fokuset i morgen ligger først og fremst på å gi flest mulig spillere en god gjennomkjøring og kampminutter i beina.

Alle spillerne vil imidlertid ikke være i aksjon i morgen. Jonathan Parr, og naturlig nok Lars-Jørgen Salvesen, er ute med skade. Samtidig vil verken Niklas Gunnarsson, Ipalibo Jack, Mikkel Maigaard, Nico Mickelson, Johan Hove, Duplexe Tchamba, Daniel Skretteberg eller Aleksander Stenseth være i aksjon.

Utenom de to førstnevnte håper vi å ha alle nevnte tilbake i spill i kort tid, og de fleste bør være spilleklare til neste helgs kamp mot Sandefjord. Det er primært belastningsstyring og små plager som gjør at vårt medisinske apparat har valgt å holde dem igjen til denne kampen.

Av de som derimot er med i troppen er det aller mest gledelig at det nå er duket for et gjensyn med Prosper Mendy. Den franske venstrebacken tar plass på benken i morgen, og vil spille sin første kamp siden korsbåndsskaden for 14 måneder siden.

Laget som starter morgendagens kamp er som følger: Viljar Myhra - Lars Vilsvik, Sondre Fosnæss Hanssen, Ari Leifsson, Andreas Nyhagen - Ole Enersen, Herman Stengel, Kreshnik Krasniqi - Kristoffer Tokstad, Moses Mawa, Halldor Stenevik.

På benken finner vi Morten Sætra, Prosper Mendy, Fabian Holst-Larsen, Sebastian Pop, Tobias Gulliksen, Valdimar Ingimundarson, Riel Nguen, Simen Hammershaug og Fred Friday.

Kampen vises på dt.no. 

Vi minner forøvrig om at kampen er stengt for både tilskuere og media. For treningskamper i kommuner med tiltaksnivå A og B er det kun spillere, dommere og støtteapparat som kan være tilstede. Filmingen av kampen er det for ordens skyld Strømsgodset som gjør på vegne av Drammens Tidende.

Annonse fra Eliteserien: